Мандруючи Хмельниччиною - Іванчишен, В. (Народна творчість та етнологія, 2015)
8 -11 грудня 2014 року здійснено експедиційну поїздку до Хмельницької області, мета якої — накопичення матеріалів для історіографічної та джерельної бази в рамках наукової розробки дисертаційної теми "Каменотесний промисел на Східному Поділлі наприкінці ХІХ — на початку ХХІ ст.: побутовий та сакральний виміри".