Особливості ідентичності сільських мігрантів у пострадянській Україні - Полек (Момот), Т. (Народна творчість та етнологія, 2015)
У статті досліджено особливості ідентичності молодих сільських мігрантів у містах; виділено чотири найпоширеніші типи ідентичності мігрантів – міська, сільська, подвійна та ситуативна; проаналізовано уявлення мігрантів і корінних мешканців міст щодо того, хто може вважати себе городянином.