Безмежно люблене село - Гудченко, З. (Народна творчість та етнологія, 2015)
Рецензія на збірник нарисів: Здвиженський храм / авт.-упоряд. Марія Равшер. — Снятин : Прут Принт, 2008. — 472 с. : 64 іл. — (Серія «Літопис краю»).