70-річчя академіка НАН України А. В. Носовського (Вісник НАН України, 2024)
2 січня виповнюється 70 років відомому вченому в галузі діагностики, надійності та безпеки експлуатації ядерних енергетичних установок докторові технічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, директо- рові Інституту проблем безпеки атомних електростанцій НАН України академіку НАН України Анатолію Володимировичу Носовському.