Із зали засідань Президії НАН України (1 листопада 2023 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 1 листопада 2023 р. року розглядалися такі питання: проблеми та перспективи транспортування суміші зеленого водню та природного газу в контексті розвитку водневої енергетики України (доповідач — доктор технічних наук О.І. Звірко); методи негладкої оптимізації: теорія та практичне застосування (доповідач — доктор фізико-математичних наук П.І. Стецюк); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.