Електронно-променеві технології та їх застосування в енергетиці, ракето- та літакобудуванні, медицині (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 29 листопада 2023 р.) - Нестеренков, В.М. (Вісник НАН України, 2024)
У доповіді наведено найбільш вагомі результати фундаментальних та прикладних досліджень, проведених в Інституті електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України, зі створення електронно-променевих технологій та обладнання для їх реалізації в різних галузях промисловості України.