Семінар про перспективи підготовки кадрів з народознавства та координацію дослідницької діяльності (Народна творчість та етнологія, 2015)
4 березня 2015 року у Києві відбувся семінар, який присвячений ролі та місцю етнологічної дисципліни в навчальних програмах українських вишів. Це обговорення інспіровано черговими реорганізаційними спробами Міністерства освіти й науки, які негативно вплинуть на стан та розвиток дисципліни, знецінять її суспільно-пізнавальне значення.