К вопросу заселения Кубани и современный этнический состав края - Бежкович, А. (Народна творчість та етнологія, 2015)
Матеріал зберігається в Архівних наукових фондах рукописів та фонозаписів Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України (ф. 15, од. зб. 31.)