Жіночий одяг 60–90-х років ХХ століття (за експедиційними матеріалами сіл Поділля) - Воробєй, О. (Народна творчість та етнологія, 2015)
У статті розглянуто регіональні особливості та стан побутування жіночого одягу на Поділлі в 60–90-х роках ХХ ст. Проаналізовано видове різноманіття вбрання молодих жінок, способи його виготовлення, а також текстильні матеріали, характерні для цього періоду.