Відрядження до Кишинева: результати та подорожні спостереження - Головко, О. (Народна творчість та етнологія, 2015)
Двотижнева поїздка до Кишинева на початку лютого 2015 року виявилася досить результативною. Крім опрацювання матеріалів архівних установ та найбільших бібліотек Молдови, що було безпосередньою метою подорожі, автору вдалося проконсультуватися з колегами-етнологами Інституту культурної спадщини, відстежити позиції окремих представників української діаспори стосовно актуальних політичних питань, здійснити деякі подорожні спостереження.