«Тіні забутих предків»: нехудожні аспекти знаковості (до 50-річчя створення фільму) - Ямборко, О. (Народна творчість та етнологія, 2015)
Те, що з нами відбувається, важливіше за нас самих. К/ф «Така пізня, така тепла осінь»