70-річчя члена-кореспондента НАН України В. Г. Дрінфельда (Вісник НАН України, 2024)
4 лютого виповнюється 70 років одному з найвидатніших математиків сучасності члену-кореспонденту НАН України, члену Американської академії наук, члену Американської академії наук і мистецтв, іноземному члену Французької академії наук, професору Чиказького університету Володимиру Гершоновичу Дрінфельду.