Чому ми не Springer: досвід Видавничого дому "Академперіодика" НАН України (доповідь на засіданні круглого столу "Наукова періодика в Україні" 28 листопада 2023 р.) - Радченко, А.І. (Вісник НАН України, 2024)
28 листопада 2023 р. у Львові на базі Інституту фізики конденсованих систем НАН України відбувся круглий стіл «Наукова періодика в Україні», присвячений 150-річчю Наукового товариства імені Шевченка. У пропонованій доповіді розглянуто перспективні шляхи розвитку наукової періодики та необхідність осмислення світового досвіду для застосування його найкращих практик.