Із зали засідань Президії НАН України (27 грудня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 27 грудня 2023 р. року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих учених установ НАН України (доповідачі — кандидат фізико- математичних наук І.О. Ворона; доктор філософії О.А. Гаврилюк; доктор філософії К.В. Біла); сучасна українська нація як діалектична єдність національно-громадянського і етнічного (доповідач — доктор політичних наук В.О. Котигоренко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.