Нові видання Сеґедського університету з етнології релігії - Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнологія, 2015)
У Південно-Східній Угорщині, у м. Сегеді, діє Сегедський університет, у якому в межах гуманітарного факультету провадять діяльність кафедра етнографії і культурної антропології. У 2012 році було оприлюднено матеріали конференції "Родина колись і нині", що відбулася 24-25 квітня 2012 року в Будапешті. 2014 року члени Групи досліджень релігійної культури Угорської академії наук і Сегедського університету підготували збірник статей "Релігія, індивід, суспільство, за редакцією Г. Барни й І. Керекеша.