Із зали засідань Президії НАН України (24 січня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 24 січня 2024 р. року розглядалися такі питання: ефективні технології порошкової металургії для отримання композиційних матеріалів та модифікування ливарних сплавів (доповідач — член- кореспондент НАН України Г.А. Баглюк); стан досліджень і розробок зі створення матеріалів та елементів для поглинаючих стрижнів системи керування та захисту ядерних реакторів України (доповідач — кандидат фізико-математичних наук В.С. Красноруцький); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.