Хто є суб’єктом у машинному навчанні? - Локтєв, В.М. (Вісник НАН України, 2024)
У листі до редакції автор висловлює свою думку щодо обґрунтованості використання широко вживаного терміна «машинне навчання» і пропонує змінити його на правильний — «навчання машин».