О городовых укреплениях в Нежине в 17 веке и 18-м - Бережков, М.Н. (Ніжинська старовина, 2007)
О городовых укреплениях в Нежине в 17 веке и 18-м (Інститут рукопису Національної бібліотеки України ім. В.І.Вернадського, ф. ХХІІІ, од.зб. 66, арк. 1-5зв. Оригінал. Рукопис.) Опис М.М. Бережкова копії невідомого плану Ніжина (Інститут рукопису Національної бібліотеки України ім. В.І.Вернадського, ф. ХХІІІ, од.зб. 66, 10зв.-11зв. Оригінал. Рукопис.) Підготовлений М.М. Бережковим план нарису історії м. Ніжина (Інститут рукопису Національної бібліотеки України ім. В.І.Вернадського, ф. ХХІІІ, од.зб. 320, арк. 59. Оригінал. Рукопис.)