Новий погляд на етномовні процеси в сучасній Україні - Скрипник, Г. (Народна творчість та етнографія, 2009)
Рецензія на монографію: Володимир Скляр. Етномовні процеси в українському просторі: 1989– 2001 рр. – Харків: Ексклюзив, 2009. – 544 с.