Рецензія на «Хрестоматію з українського музичного фольклору» А. Іваницького - Лісецький, С. (Народна творчість та етнографія, 2009)
Рецензія на посібник: Іваницький А.І. Хрестоматія з українського музичного фольклору (з поясненнями та коментаріями): навч. посіб. для ВНЗ культури і мистецтв. – Вінниця : Нова Книга, 2008. – 520с.