Особливості лікування хворих похилого віку на злоякісні неходжкінські лімфоми - Сівкович, С.О.; Титоренко, І.Б. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2007)
Проаналізовано результати лікування 249 хворих похилого віку на злоякісну лімфому. При лікуванні таких пацієнтів з неходжкінськими злоякісними лімфомами прогноз кращий при використанні тільки хіміотерапевтичних схем лікування, а використання променевої терапії не впливає на віддалені результати лікування цієї категорії хворих. Використання при лікуванні пацієнтів поліхіміотерапії за схемами СІОР та СNОР знижує відсоток ускладнень після терапії. Ключові слова: неходжкінська лімфома, лікування, вік хворих.