Деякі фундаментальні механізми медикаментозної терапії хворих на злоякісні новоутворення - Шалімов, С.О.; Сівкович, С.О.; Шепеленко, І.В. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2007)
У статті представлені сучасні дані про основні фундаментальні фармакологічні, фармакодинамічні та патофізіологічні механізми медикаментозної, головним чином поєднаної, терапії при лікуванні хворих онкологічного профілю. Ключові слова: злоякісні новоутворення, медикаментозна терапія, механізми взаємодії препаратів.