Екологічно чисте виробництво (Наукові засади впровадження та розвитку) - Буркинський, Б. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглянуто національні засади і пріоритети впрова дження концепції екологічно чистого виробництва, економічні та організаційні механізми, які слід для цьо го задіяти. Визначено поетапні завдання реалізації і розвитку такого виробництва в умовах ринкової транс формації економіки України.