Комерціалізація результатів науково-дослідних робіт: проблеми і перспективи - Денисюк, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглядаються проблеми і перспективи комерціалі зації результатів науково дослідних та дослідно кон структорських робіт. Аналізується статистика у сфері впровадження інновацій на промислових підприєм ствах. Наголошується на необхідності створення дер жавної програми комплексних заходів, яка б регулю вала інноваційне підприємництво в Україні.