Дослідження мікропористості сплавів групи WC—Co - Прокопів, М.М. (Сверхтвердые материалы, 2008)
З використанням растрової електронної мікроскопії встановлено наявність в структурі сплавів WC—Co мікропор, розташованих на міжзеренних і міжфазних границях, співрозмірних з прошарком кобальтової фази. Показано зміну їх розміру і форми при зміні розмірів кобальтового прошарку і зерен карбіду вольфраму.