Міжпарламентське співробітництво України та КНР (1992–2002 рр.) - Кіпцар, І.А. (Сходознавство, 2008)
Стаття присвячена проблемі міжпарламентської співпраці України і КНР у період 1992–2002 років. Автором розглянуті і проаналізовані основні етапи і форми взаємодії двох країн в цій сфері, виявлені певні проблеми і запропоновані шляхи їх рішення. Українсько-китайська міжпарламентська співпраця була розглянута в контексті всього спектру українсько-китайських відносин.