Метрична структура газелей Аміра Хусро Дехлеві - Кулик, А.С. (Сходознавство, 2008)
Стаття «Метрична структура газелей Аміра Хусро Дехлеві» присвячена визначенню найуживаніших метричних розмірів, які використовував Хусро Дехлеві – фарсімовний поет Індії XIII ст. – під час написання газелей.