Корейське питання в контексті регіональної політики Японії - Кан, Ден Сік (Сходознавство, 2009)
Відомо, що відносини Кореї та Японії не можна назвати добросусідськими, оскільки Японія не раз вторгалася на Корейський півострів. Аналізуючи історію взаємин двох держав і народів, розглядаючи сучасний стан корейсько-японського діалогу, автор статті пропонує власне бачення низки проблемних питань і шляхи їх вирішення.