Концептуальная модель базы знаний интеллектуальной медицинской системы - Прокопчук, Ю.А. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
У статті розглядаються питання побудови концептуальної моделі бази знань інтелектуальної медичної системи. Кінцева мета проекту полягає у створенні інтелектуальної системи "Віртуальний лікар" яка може використовуватися в медичної практиці та учбовому процесі .