Роль та місце недержавних громадських організацій у диверсифікації системи надання соцільних послуг населенню - Галашко, С. (Схід, 2009)
У статті розглянуто механізми державної та суспільної підтримки людей, що потребують соціальної опіки. Досліджено напрямки взаємодії держави та неурядових громадських організацій у питаннях надання соціальних послуг населенню в умовах трансформації економіки. Сформульовано пропозиції з покращення якості соціальних послуг у галузях оподаткування, нормативно-правового регулювання, соціально-економічного забезпечення.