Фінансово-економічний аспект управління капіталізацією банків - Єгоров, П.; Волкова, В. (Схід, 2009)
Стаття присвячена обґрунтуванню необхідності розробки ефективного фінансово-економічного механізму управління капіталізацією банківських установ, адекватного економічним умовам, які склалися. Проаналізовані основні показники, які застосовуються при різних видах аналізу власного капіталу банку. Розроблена модель економічної динаміки банку.