Депозитна політика і її роль в забезпеченні стійкості комерційного банку - Череп, А.; Двигун, Т. (Схід, 2009)
У статті досліджено сутність депозитної політики комерційного банку, визначено механізми її реалізації і роль у забезпеченні стійкості комерційного банку. Показано місце депозитної політики комерційного банку в забезпеченні ефективності функціонування банківського інституту, її взаємозв’язок зі стабільністю грошово-кредитного ринку в Україні.