Участь Івана Кревецького в національно-визвольному русі Галичини 1918-1923 років - Федунишин, Л. (Схід, 2009)
У статті розглядається діяльність І. Кревецького в період національно-визвольних змагань на західноукраїнських землях 1918-1923 років. Зокрема, висвітлено постать галицького громадсько-політичного діяча, військового історика і мемуариста, редактора урядової газети ЗУНР та головного архівіста Української Галицької Армії (УГА), ідеї якого актуальні й у наш час, оскільки в центрі досліджень ученого були проблеми української держави, її територіальної цілісності та національної культури.