Процес екологізації як сутнісний елемент трансформації суспільства - Чорноморденко, І.; Цой, Т. (Схід, 2009)
У публікації осмислюються процеси екологізації в трансформації суспільства. Відстежуються шляхи й напрямки подолання екологічних проблем засобами інформаційних технологій та аналізується роль екологічного знання й пізнання у формуванні нового типу суспільства.