Інфраструктурні проекти - напрямок розвитку взаємовідносин держави і бізнесу - Кубліков, В. (Схід, 2009)
У статті розглядаються методи і форми партнерських стосунків держави та підприємницьких структур, проблеми фінансування інфраструктурних проектів із використанням інструментів ринку цінних паперів. Пропонується модифікована модель оцінки ринкової вартості проекту в умовах імовірнісного розподілу потоків грошових коштів у часі.