Про можливі шляхи підвищення ефективності процесу проектування радіоелектронних схем - Заячук, І.; Кіт, Л. (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2005)
Розроблено і обґрунтовано методику визначення коефіцієнта гармонік безреактивних нелінійних схем. Математична модель, яка описує клас таких схем у часовій області, є основою для проведення числових і аналітичних розрахунків.