Об'єднання підприємств: аналіз підходів до визначення - Косівська, К. (Схід, 2010)
У статті розглянуто найбільш розповсюджені підходи до визначення об'єднань підприємств, виділено притаманні їм переваги й недоліки. Зроблено висновок, що для означення результату процесу об'єднання підприємств доцільно вживати термін "інтегрована структура" як такий, що характеризує саме результат процесу, а не його суб'єкта. Також запропоновано авторське визначення терміна "інтегрована структура".