Людський фактор на підприємствах роздрібної торгівлі - Забродська, Г. (Схід, 2010)
У статті виконано огляд та аналіз і подано авторське бачення сутності поняття "людський фактор", визначено його особливості на підприємствах роздрібної торгівлі при антикризовому управлінні. Структуровано якості персоналу за фазами розвитку кризи та етапами антикризового управління на підприємстві; показано роль окремих категорій персоналу в антикризовому управлінні.