Траспортні задачі на мережах - Притула, Н.; Притула, М. (Центр математичного моделювання Інституту прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, 2005)
У роботі запропоновано постановку задачі оптимального формування потоків кореспонденцій, математичну модель для проведення тягово-енергетичних розрахунків переміщення груп кореспонденцій з мінімальними енергетичними затратами та підхід до розрахунку параметра нагромадження кореспонденцій. Крім цього, у роботі подано опис алгоритму формування потоків кореспонденцій.