Використання динамічного підходу в оцінці фінансово-економічного стану суб'єктів господарювання - Галушка, В. (Схід, 2009)
У статті досліджено методичні аспекти динамічного підходу до фінансово-економічного аналізу, виділено їх переваги й недоліки, запропоновано структурно-логічну модель визначення рівня стабільності розвитку фінансово-економічного стану підприємства, а також методичний підхід до оцінки стабільності розвитку фінансово-економічного стану підприємства в межах конкретної галузі.