Роль корпоративного страхування в підвищенні соціальної відповідальності бізнесу - Дєліні, М. (Схід, 2009)
У статті розкрито практичні аспекти корпоративного страхування на підприємствах і роль, яку воно відіграє в підвищенні соціальної відповідальності бізнесу. Обґрунтовано можливість участі органів державного управління в інформаційній кампанії з приводу недержавного пенсійного забезпечення та корпоративного страхування зокрема.