Застосування гамільтонового формалізму в теорії поширення магнітов'язкопружних хвиль зсуву в неоднорідно-періодичних середовищах - Шульга, М. (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2006)
Побудовано і проаналізовано структуру загального розв’язку задачі про поширення плоских магнітов’язкопружних хвиль зсуву в неоднорідно-періодичних середовищах в рамках моделі лінеаризованої магнітострикції феритів кубічної системи з врахуванням феромагнітного резонансу і дисипації енергії..