Оптимізація взаємодії промислових підприємств з інститутами інноваційної інфраструктури - Гейєр, Г.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті розглянуто основні проблеми взаємодії промислових підприємств з інститутами інноваційної інфраструктури в Україні та запропоновано деякі заходи по їх вирішенню.