Частотна модель параметричного елемента у лінійному параметричному колі - Шаповалов, Ю.І. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
Розглянуто можливість побудови частотної моделі параметричного елемента у заданому лінійному параметричному колі. Модель дозволяє проводити частотний аналіз параметричного кола у повній мірі звичними методами, алгоритмами та програмами, що застосовуються при аналізі кіл з постійними параметрами.