Застосування методу гілок та границь для зменшення потужності множини альтернативних рішень при розв'язанні задач синтезу МЕМС - Теслюк, В.М.; Зелінський, А.Я.; Хамза Алі Юсеф Аль Шавабкех (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
В роботі застосовано метод гілок та границь для зменшення потужносі множини альтернативних структур МЕМС. На основі цього алгоритму розроблено підсистему, яка дає змогу автоматизувати процес зменшення потужності множини альтернативних рішень та наведено результати вичислювальних експерементів.