Розвиток системи фізичної підготовки провідних армій світу - Попович, О. (Схід, 2009)
У статті розглянуто досвід і традиції формування системи фізичної підготовки Збройних сил різних країн світу протягом багатовікової історії людства, простежено логіку модернізації цього процесу. Спираючись на позитивне, намічено шляхи вдосконалення підготовки військовослужбовців Збройних сил України.