Особливості формування технологічного посередництва в Україні - Прантенко, Г. (Схід, 2009)
У статті на підставі аналізу поняття й сутності технологічного партнерства визначено особливості формування мережі технологічного партнерства в Україні. Показано, що практичний досвід розвитку мережі трансферу технологій в інших країнах можна використати в Україні при створенні аналогічної вітчизняної мережі трансферу технологій. Це обумовить перехід на якісно інший рівень усього процесу комерціалізації нових технологій у країні.