Вплив пенсійного реформування на показники соціально-економічного розвитку: проблеми визначення та оцінки - Рад, Н. (Схід, 2009)
У статті проаналізовано окремі аспекти визначення та оцінки чинників, що обумовлюють причинно-наслідкові зв'язки та якісний стан результатів реформування пенсійної системи і характеризують процес соціально-економічного розвитку країни. Визначено коло проблемних питань у контексті реформування пенсійної системи країни та окреслено напрямки їх вирішення.