Методи оцінки внутрішньогосподарського контролю в діяльності учасників ринку цінних паперів - Булкот, Г. (Схід, 2009)
У статті розглянуто методи оцінки внутрішньогосподарського контролю діяльності учас ників ринку цінних паперів. Досліджено метод одержання кількісної оцінки синергетичного ефекту системи внутрішньогосподарського контролю підприємства. Розроблено алгоритм вибору варіанта проекту системи внутрішньогосподарського контролю. Представлено блок- схему проходження процедур лістингу та делістингу на фондовій біржі, визначено їх пере ваги та недоліки.