Характеристика моделей управління розвитком персоналу промислового підприємства - Колосок, В.; Алістаєва, А. (Схід, 2009)
У статті розглянуто та узагальнено заходи щодо розвитку трудового персоналу на підприємствах. На основі їх детального аналізу виділено три основних моделі управління розвитком трудового персоналу промислового підприємства, описані їхні основні характерні ознаки та властиві елементи, охарактеризовано джерела отримання підприємством ефекту від застосування кожної з моделей управління розвитком персоналу.